0746 889 424comenzi@sculexpert.ro
SC MULTIACT MARIA GRUP SRL Sediu: Bulevardul Fratii Golesti, nr. 29E
Pitesti, Arges
0746 889 424comenzi@sculexpert.ro
Luni - Vineri: 08:00 - 16:30
Sambata - Duminica: Inchis

Autentificare/ Inregistrare client

 
Client inregistrat?
Daca aveti deja cont, va rugam sa introduceti adresa de e-mail si parola pentru a va autentifica:
Adresa de e-mail
Parola
Client nou? Creeaza cont
Pentru a va crea cont, va rugam sa introduceti numele, adresa de e-mail si parola dorita:
Nume & prenume

Adresa de e-mail

Introduceti parola

Confirmati parola

I. Aspecte generale

Folosirea acestui site implic─â acceptarea acestor termeni ┼či condi┼úii. Pentru folosirea în celemai bune condi┼úii a site-ului se recomand─â citirea cu aten┼úie a tuturor termenilor ┼či condi┼úiilor.

Informa┼úiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba român─â, f─âr─â a exclude prezentarea acestora ┼či în alte limbi. Accesarea ┼či/sau utilizarea site-ului de c─âtre dumneavoastr─â constituie ACCEPTAREA prezentelor condi┼úii ┼či v─â oblig─â la respectarea acestora.
Sculexpert.ro î┼či rezerv─â dreptul de a revizui ace┼čti termeni ┼či condi┼úii de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment ┼či f─âr─â o notificare prealabil─â a utilizatorilor. Termenii ┼či condi┼úiile de utilizare în vigoare sunt cei afi┼ča┼úi pe site.Vizitarea periodic─â a acestei pagini v─â ofer─â posibilitatea de a lua la cuno┼čtin┼ú─â orice modificare survenit─â cu privire la ace┼čti termeni ┼či condi┼úii, dumneavoastr─â fiind unicii r─âspunz─âtori de cunoa┼čterea ┼či conformarea la noile prevederi ┼či modific─âri ce pot ap─ârea. În caz de neconformare, ne rezerv─âm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalc─â ace┼čti termeni ┼či condi┼úii de utilizare sau orice alte prevederi relevante in materie din legisla┼úia în vigoare.

II. Publicitate și legături cu alte site-uri

Toate informa┼úiile a*ate pe site-ul www.sculexpert.ro , sunt proprietatea MULTIACT MARIA GRUP SRL sau ale furnizorilor s─âi ┼či sunt protejate conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.
Folosirea f─âr─â acordul MULTIACT MARIA GRUP SRL a oric─âror elemente de tipul celor enumerate mai sus se pedepse┼čte conform legilor în vigoare. Pentru orice nel─âmuriri privind drepturile de autor, v─â rug─âm s─â ne contacta┼úi.

III. Promo╚Ťii ╚Öi concursuri

Regulamentele promo┼úiilor ┼či ale concursurilor pe care le organiz─âm sunt stabilite exclusiv de c─âtre administrator. Aceste regulamente sunt aduse la cuno┼čtin┼úa eventualilor participan┼úi numai prin intermediul site-ului propriu.De promo┼úii beneficiaz─â doar acele comenzi care respect─â întocmai regulile afi┼čate pe site. De asemenea, promo┼úiile se aplic─â doar comenzilor care sunt înregistrate de c─âtre companie în perioada de timp în care promo┼úia este valid─â ┼či numai în limita stocului disponibil.

IV. Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile men┼úionate în articolele publicate sunt m─ârci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oric─ârui nume de marc─â înregistrat─â este realizat─â doar în scopul analizei ┼či nu constituie reclama pentru compania respectiv─â. Nu vom fi responsabili în fa┼úa nici unei persoane sau companii care folose┼čte sau se bazeaz─â pe informa┼úii sau opinii neconforme con┼úinute de acest site.
De asemenea, nu vom fi r─âspunz─âtori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezult─â din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informa┼úiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în con┼úinut care pot conduce la orice fel de pierderi.
Informa┼úiile pot fi reproduse numai prin tip─ârire ┼či numai pentru uz personal.
Informa┼úiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate, înorice fel, într-un alt document sau material f─âr─â permisiunea prealabil─â scris─â a autorilor lor.
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, f─âr─â s─â creeze obliga┼úii contractuale; cu toate precau┼úiile luate de administrator produsele livrate pot diferi u┼čor de imagini în ceea ce prive┼čte culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc.
SC MULTIACT MARIA GRUP SRL declar─â faptul c─â to┼úi produc─âtorii produselor originale vândute prin intermediul site-ului www.sculexpert.ro - ┼či-au rezervat dreptul s─â modifice specifica┼úiile tehnice ┼či comerciale ale produselor f─âr─â notificare prealabil─â.
Descrierile produselor prezentate în magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozi┼úia noastr─â de c─âtre reprezentan┼úii fiec─ârei m─ârci în parte. Acestea corespundeau realit─â┼úii în momentul introducerii lor în website. Administratorul nu poate fi f─âcut r─âspunz─âtor pentru eventualele omisiuni, gre┼čeli sau modific─âri ap─ârute.
Administratorul nu î┼či asum─â responsabilitatea pentru buna func┼úionare a surselor externe de con┼úinut c─âtre care se fac trimiteri, nefiind în niciun fel implicat în gestionarea acestora - ┼či î┼či rezerv─â dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site c─âtre acele domenii de Internet care pot avea con┼úinut ilegal sau d─âun─âtor.
Toate produsele sunt înso┼úite de certificatul de garan┼úie original emis de furnizorii no┼čtri. Valoarea maxim─â a obliga┼úiilor companiei fa┼ú─â de orice client, în cazul nelivr─ârii sau a livr─ârii necorespunz─âtoare, este valoarea sumelor încasate de la acel client.
Multiact Maria Grup SRL nu este r─âspunz─âtor pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau orice alte pierderi, rezultând din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea acces─ârii website-ul de c─âtre utilizatori, pe o perioad─â nedeterminat─â de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informaţiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la / deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaraţii sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor site-ului;
e) orice alt─â problem─â legat─â de serviciile site-ului.
Multiact Maria Grup SRL nu î┼či asum─â responsabilitatea ┼či nu poate fi f─âcut─â responsabil─â pentru pagubele ap─ârute prin folosirea în orice fel a produselor cump─ârate prin intermediulsite-ului www.sculexpert.ro. Nu r─âspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizi┼úionate de la alte firme ┼či nu ne asum─âm nici o r─âspundere în cazul în care produsele achizi┼úionate sunt folosite în condi┼úii care nu corespund cu performan┼úele ┼či specifica┼úiile tehnice ale produsului respectiv.

V. Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cump─ârarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat lacuno┼čtin┼ú─â asupra faptului c─â legile române vor guverna Termenii ┼či Condi┼úiile de mai sus ┼čiorice disput─â, de orice fel, care ar putea sa apar─â între utilizator ┼či companie.
În cazul unor eventuale con*icte între companie ┼či clien┼úii s─âi, se va încerca, mai întâi, rezolvarea acestora pe cale amiabil─â în minim 30 de zile lucr─âtoare.
Dac─â rezolvarea pe cale amiabil─â nu va fi posibil─â, conflictul va fi solu┼úionat în instan┼úa competent─â în conformitate cu legile române┼čti în vigoare.