0746 889 424comenzi@sculexpert.ro
SC MULTIACT MARIA GRUP SRL Sediu: Bulevardul Fratii Golesti, nr. 29E
Pitesti, Arges
0746 889 424comenzi@sculexpert.ro
Luni - Vineri: 08:00 - 16:30
Sambata - Duminica: Inchis

Garantii produse

 

Garantia produselor vandute

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Sculexpert.ro beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie emis de Multiact Maria Grup

Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de garantie, am incheiat parteneriate cu marii producatori astfel incat sa-ti putem oferi reparatia prin SC Multiact Maria Grup SRL, partenerul nostru de service.

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de Sculexpert.ro, vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la celmai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreagaresponsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul SC Multiact Maria Grup SRL.