0746 889 424comenzi@sculexpert.ro
SC MULTIACT MARIA GRUP SRL Sediu: Bulevardul Fratii Golesti, nr. 29E
Pitesti, Arges
0746 889 424comenzi@sculexpert.ro
Luni - Vineri: 08:00 - 16:30
Sambata - Duminica: Inchis

Plata & Livrare

 

Detalii plata produse

www.sculexpert.ro accepta plata cu numerar, ordin de plata sau card bancar.

Plata numerar

La livrarea produselor - Comanda este achitata integral, in lei, cu ocazia livrarii la adresa specificata in formularul de comanda. La valoarea produselor comandate se va adauga si taxa de transport (daca este cazul). Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

La sediul SC Multiact Maria Grup - Comanda este achitata integral, in lei, cu ocazia ridicarii produselor. La valoarea produselor comandate nu se va adauga nici o taxa de transport si punerea in functiune.

Plata prin ordin de plata

Plata se face in baza facturii proforme emise de sculexpert.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul de pe factura.

Plata cu card

sculexpert.ro va introduce in aceasta luna si sistemul alternativ de plata prin card bancar.

Detalii livrare produse

Multiact Maria Grup SRL livreaza zilnic, in Pitesti si in tara, conform modalitatii si termenului de livrare alese la efectuarea comenzii. Produsele sunt sigilate, in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

Livrarea in Pitesti - Produsele din stoc se livreaza gratuit la sediul sculexpert.ro, sau in maximum 24 ore, contra unei taxe de 15 RON la sediul / adresa dvs.

Livrarea in tara - sculexpert.ro livreaza produsele comandate in toata tara, in parteneriat cu firmele de curierat rapid. Costurile de transport variaza in functie de zona de livrare si de greutatea produselor comandate.

 

A T E N T I E! Indiferent de modul de efectuare a platii, este necesar ca persoana care ridicaprodusele sa se legitimeze cu actul de identitate. Datele vor fi comparate cu cele de pe factura emisa pentru produsele comandate. In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare,sculexpert.ro va pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.