0746 889 424comenzi@sculexpert.ro
SC MULTIACT MARIA GRUP SRL Sediu: Bulevardul Fratii Golesti, nr. 29E
Pitesti, Arges
0746 889 424comenzi@sculexpert.ro
Luni - Vineri: 08:00 - 16:30
Sambata - Duminica: Inchis

Termeni si conditii

 

I. Aspecte generale

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în celemai bune condiţii a site-ului se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Informaţiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba română, fără a exclude prezentarea acestora şi în alte limbi. Accesarea şi/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.
Sculexpert.ro îşi rezervă dreptul de a revizui aceşti termeni şi condiţii de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment şi fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Termenii şi condiţiile de utilizare în vigoare sunt cei afişaţi pe site.Vizitarea periodică a acestei pagini vă oferă posibilitatea de a lua la cunoştinţă orice modificare survenită cu privire la aceşti termeni şi condiţii, dumneavoastră fiind unicii răspunzători de cunoaşterea şi conformarea la noile prevederi şi modificări ce pot apărea. În caz de neconformare, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă aceşti termeni şi condiţii de utilizare sau orice alte prevederi relevante in materie din legislaţia în vigoare.

II. Publicitate și legături cu alte site-uri

Toate informaţiile a*ate pe site-ul www.sculexpert.ro , sunt proprietatea MULTIACT MARIA GRUP SRL sau ale furnizorilor săi şi sunt protejate conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.
Folosirea fără acordul MULTIACT MARIA GRUP SRL a oricăror elemente de tipul celor enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru orice nelămuriri privind drepturile de autor, vă rugăm să ne contactaţi.

III. Promoții și concursuri

Regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizăm sunt stabilite exclusiv de către administrator. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu.De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil.

IV. Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclama pentru compania respectivă. Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site.
De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi.
Informaţiile pot fi reproduse numai prin tipărire şi numai pentru uz personal.
Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate, înorice fel, într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fără să creeze obligaţii contractuale; cu toate precauţiile luate de administrator produsele livrate pot diferi uşor de imagini în ceea ce priveşte culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc.
SC MULTIACT MARIA GRUP SRL declară faptul că toţi producătorii produselor originale vândute prin intermediul site-ului www.sculexpert.ro - şi-au rezervat dreptul să modifice specificaţiile tehnice şi comerciale ale produselor fără notificare prealabilă.
Descrierile produselor prezentate în magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei mărci în parte. Acestea corespundeau realităţii în momentul introducerii lor în website. Administratorul nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele omisiuni, greşeli sau modificări apărute.
Administratorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru buna funcţionare a surselor externe de conţinut către care se fac trimiteri, nefiind în niciun fel implicat în gestionarea acestora - şi îşi rezervă dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site către acele domenii de Internet care pot avea conţinut ilegal sau dăunător.
Toate produsele sunt însoţite de certificatul de garanţie original emis de furnizorii noştri. Valoarea maximă a obligaţiilor companiei faţă de orice client, în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de la acel client.
Multiact Maria Grup SRL nu este răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau orice alte pierderi, rezultând din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesării website-ul de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informaţiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la / deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaraţii sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor site-ului;
e) orice altă problemă legată de serviciile site-ului.
Multiact Maria Grup SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor cumpărate prin intermediulsite-ului www.sculexpert.ro. Nu răspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achiziţionate de la alte firme şi nu ne asumăm nici o răspundere în cazul în care produsele achiziţionate sunt folosite în condiţii care nu corespund cu performanţele şi specificaţiile tehnice ale produsului respectiv.

V. Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat lacunoştinţă asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi Condiţiile de mai sus şiorice dispută, de orice fel, care ar putea sa apară între utilizator şi companie.
În cazul unor eventuale con*icte între companie şi clienţii săi, se va încerca, mai întâi, rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.
Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţa competentă în conformitate cu legile româneşti în vigoare.